Verhuisbegeleiding

Een nieuwe woning in het verschiet? Gaat u verhuizen

Elk detail geldt

Alles valt op zijn plaats

Een nieuwe woning in het verschiet? Gaat u verhuizen?

Een nieuwe woning in het verschiet? Gaat u verhuizen?

Dat kan een hoop stress opleveren! In mijn loopbaan heb ik vaak gemerkt dat men opziet tegen verhuizen vanwege alle zaken die geregeld moeten worden.
Als u er bijvoorbeeld (helaas) alleen voor komt te staan dan is het toch wel heel fijn om iemand te kennen die alles regelt?
De kinderen hebben vaak geen tijd of men wil ze niet belasten. Uiteraard kunnen uw naasten betrokken zijn bij de gang van zaken!

Met mijn praktische en nauwkeurige manier van werken neem ik alle zorg uit handen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de gehele administratie en het adviseren in welke meubelen mee kunnen naar uw nieuwe woning.
Hier kan ik van tevoren een tekening voor maken. Mijn deskundigheid als interieuradviseur komt dan goed van pas.
Na een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik samen met u een draaiboek. Daarin staat overzichtelijk en stapsgewijs zaken die aan de orde komen. Het kan ook zijn dat een schilder of stoffeerder ingeschakeld moet worden. Ook daarvoor kan ik betrouwbare partners inschakelen.

Indien u meer advies op het gebied van interieur wenst voor uw nieuwe woning wenst, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Verhuisbegeleiding

Welke meubelen neemt u mee?

Verhuisbegeleiding  Welke meubelen neemt u mee?
Verhuisbegeleiding Welke meubelen neemt u mee?
Verhuisbegeleiding  Welke meubelen neemt u mee?

Wilt u ontzorgd worden bij uw verhuizing?